Lemelegezték a sztárműsorvezetőket, akik élő adásban sírták el magukat!

Lemelegezték a sztárműsorvezetőket, akik élő adásban sírták el magukat!

“Élőben nem tudták, mert konzerv a műsor, te nyomorult!” – kezdte ingerülten válaszát Krisztián, melyet telefonos interjúnk első kérdésére adott.

A teljes interjút változtatás nélkül közöljük:

“-Szevasz!
-Ki beszél?
-Adnál interjút?
-Én igen, de Ádiról ne kérdezz, mert…
-Miért?
-Mindegy! Szerepelni fog valamiben és valami titoktartásija van.
-Mondhatjuk, hogy egy csapással híresebb lett, mint te?
-Hát igen. Sajnos. Szóval mostantól ő lesz a húzónév.
-Láttuk, hogy élő adásban sírtátok el magatokat, mert lemelegeztek titeket. Persze a kommentelő hozzátette, hogy nagyon sajnálja, hogy nem házasodhattok össze és nem fogadhattok örökbe gyereket. De reméljük csak viccelt. Mit gondolsz erről?
-Élőben nem tudták, mert konzerv a műsor te nyomorult! Amúgy én mindig örülök, ha melegnek néznek, mert azt jelenti, hogy igényesnek tűnök, az Ádinak ez kevésbbé kellemes, mert megverik a b-szektorban. Amúgy innen is üzenjük, a kommentelőnek, hogy meg lesz találva! Mármint az Ádi haverjai üzenik…
-Amúgy összeházasodnátok, ha tehetnétek?
-Ha nem lennénk heterók, hanem mondjuk homoszexuálisok lennénk és tetszenénk egymásnak és egy párt alkotnánk és nem félnénk összekötni egy életre az életünket, akkor talán.
-Csak ennyi a feltétele?
-Hát meg a törvény.
-És ezen sírtatok?
-Nevettünk. És nem is ezen.”

Krisztián az interjút azzal zárta le, hogy liftbe kell szállnia és úgy tett mint ha megszakadt volna a vonal. Ebből is látható, hogy a baloldali ellenzék kamu jobboldali trollokkal hergelteti magát, hogy aztán látványosan megsértődve, diktatúrát kiáltva telesírhassa a sorosista médiát. Ezek nem riadnak vissza semmitől!

A műsor itt tekinthető meg:

Previous post Bocsánatért esedezik a műsorvezető
Next post Kinevette a fingós lányt a műsorvezető!