Kinevette a fingós lányt a műsorvezető!

Kinevette a fingós lányt a műsorvezető!

Uborkaszezonban sem maradhatunk világraszóló teljesítmények és égbekiáltó botrányszagú tahóságok nélkül. Még szerencse, hogy a tiktok nevű készüléken a világ barmai gyülekeznek és szolgáltatnak talpalávalót agysejtjeink haláltáncához. Nem tett máskép Krisztián sem, az FTRPIX TV STUDIO PODCAST vagy akármi műsorvezetője sem.

Krisztián ugyanis megint bemutatta végtelen taplóságát. Legújabb videójában egyenesen arconneveti videókészítő kollégáját, aki a saját videója tanulsága szerint nagyot szellent. Nem tudjuk, hogy Krisztiánnak azzal a ténnyel volt baja, hogy kollégája nőnemű, hogy szőke, feltételezhetően heteroszexuális, fehér, reméljük keresztény vagy azzal, hogy produkciója közben véletlenül elszellentette magát.

Innen is reméljük, hogy nem puszta nőgyűlölet áll a kellemetlen eseménysor hátterében! Amennyiben nem, úgy természetesen kijelenthető, hogy a fent említett műsorvezető olyan szellemi színvonalon mozog, hogy egy sima szellentéstől is röhögőgörcsöt kap. Erre mondjuk mi, kurrens újságírók, hogy szánalmas.

A teljes “produkció” itt tekinthető meg:

@ftrpix

#duett @aunty_ann_ közreműködésével

♬ original sound – Aunty Ann
Previous post Lemelegezték a sztárműsorvezetőket, akik élő adásban sírták el magukat!
Next post Megfigyelték munkatársainkat!